Informatie           

Algemene informatie

De Vergulde Staf is een sinterklaas vereniging waarvan alle vrijwilligers het sinterklaas-spel met veel plezier uitoefenen. Voor scholen, peuterspeelzalen en verenigingen hanteren wij een gereduceerde prijs, welke wij op aanvraag verstrekken. Wij komen in overleg met meer zwarte pieten langs en bezorgen u een onvergetelijk bezoek van Sint en Piet. Wij gebruiken tijdens het spel geen alcohol. 

Informatie over huisbezoeken

U boekt bij ons een sint met 2 of 3 pieten. De sint komt op het afgesproken tijdstip bij u thuis.  Wij vragen u om een week van te voren een briefje te mailen met daarop wat gegevens van de kinderen die aanwezig zijn tijdens het bezoek van de sint. Deze plakken wij dan alvast in het grote boek zodat wij al het een en ander van de kinderen weten bij binnenkomst. 

Tot 3 kinderen adviseren wij 15 minuten en vanaf 4 kinderen adviseren wij een half uur. Zo heeft de sint even tijd voor de kinderen om de reeds gestuurde informatie over te brengen op het kind en eventueel een kadootje te overhandigen. De eventuele cadeau`s kunt u b.v. in de schuur/garage of boven aan de trap neerzetten zodat de piet deze even kan pakken zonder dat dit door de kinderen wordt opgemerkt. Wij verzoeken de eerste cadeau`s die de sint mag overhandigen even in een aparte zak te doen. Wij willen geen geld aan de deur ontvangen, u kunt het bedrag rechtstreeks overmaken via bank of giro. Strooigoed is bij de prijs inbegrepen.